• 977 75 57 03
  • e3002442@xtec.cat
  • Raval de Robuster, 30 - 43204 Reus

Alumni

Alguns dels ex-alumnes de l’escola ens expliquen la seva experiència en el seu pas pel Col·legi Sant Josep.

Hola em dic Lola. Del 1993 al 1997 vaig ser alumna al Col.legi Sant Josep.

Jo tenia un somni… volia ser metge. Van ser anys de novetats, canvis i moments eterns… vaig treballar molt i molt… però sempre acompanyada de grans professors amb bones paraules i bonics cors…

No va ser fàcil però un dia ho vaig aconseguir… sóc metge oncològa.

Gràcies! Sense vosaltres no hagués estat possible!

Marc Pérez

Prendre decisions és allò que farà de nosaltres qui volem ser. Escollir el Sant Josep per realitzar els meus estudis de batxiller va ser una de les decisions que vaig escollir ja fa més deu anys. Al col·legi Sant Josep l’exigència acadèmica i el volum de treball són realment alts i per tant una excel·lent opció per preparar una bona selectivitat que t’apropi al grau universitari que desitges. Així i tot aquest no va ser el meu cas, jo volia dedicar-me a l’enginyeria i no necessitava massa nota de tall, a part, situacions personals feien menys atractiu dedicar el meu temps únicament en els estudis. Per mi, la qualitat humana dels professors juntament amb la seva capacitat per veure el meu potencial més enllà de les meves qualificacions va ser un dels desencadenants d’aconseguir tenir el títol de batxiller, entrar a enginyeria i seguir creixent com a persona. La confiança i esforç que inverteixen la major part del professorat en persones joves i amb un futur fa del sant Josep, un col·legi que els pares valoraran del primer dia i els alumnes el dia de les seves orles.

Sóc la Marta de la Paz exalumna de l’escola i estudiant de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, estic cursant l’últim any del grau i realitzant les pràctiques al Grup Lavinia.

Quan estava al batxillerat del Sant Josep ja tenia molt clar quin era el meu objectiu, crec que el fet de saber que volia fer Periodisme em va ajudar a lluitar pel meu somni. És clar, que sense el suport de molts professors això no hagués estat possible ni de lluny. Precisament per aquest motiu, valoro molt positivament d’aquells anys a l’escola la gran qualitat humana, tant per part del professorat com de companys. De fet avui dia i quatre anys després, puc assegurar que mantinc el contacte amb molts d’ells i que les meves grans amistats han sorgit arran del batxillerat.

L’acompanyament individualitzat que es fa des de l’escola Sant Josep a cada un dels alumnes crec que és la clau perquè molts d’ells aconsegueixin els seus reptes i les seves fites. En el meu cas, va ser l’empenta per confiar que jo podia arribar allí on em proposes. Recordo amb molta il·lusió els viatges de Batxillerat a Londres i Berlín, impossible oblidar tots els moments que vam passar plegats i la unió que es va creant entre el grup i professors gràcies a aquestes estades. També les classes, la graduació o els moments dedicats al Treball de Recerca. Tot forma part d’una època que recordaré amb molta estima per sempre.